Svijet tuguje za ikonom rokenrola, trpjela je strašno zlostavljanje, na žalost…

  0
  1689

  U današnjem svijetu show businessa imamo vrlo tužne priče, a o nekima se gotovo nikad ne govori, dok su neke nekoliko puta žvakale kako ih nitko ne bi mogao slušati po tisućiti put. Svi se sjećamo Nirvane i velikog Kurta Cobaina, koji je, pod pritiskom medija i diskografske kuće koja ih je doslovno pritiskala svaki dan, počinio užasno samoubojstvo 1993. godine.

  Nije jedini takav slučaj. Junak filma “Sam u kući”, Mekalej Kalkin, nakon tog se filma potpuno izgubio u filmskoj industriji, da bi vrlo rano počeo s raznim drogama, a danas, u 32. godini, izgleda poput hodajućeg leša . Danas još uvijek razgovaramo o kraljici rock and roll glazbe Tini Turner i apsolutno svi znaju za nju.

  Žena koja stari sve bolje izgleda, a neki zli jezici pomislit će da je to plastična operacija. Međutim, nije ih imala toliko, pa svom dobrom izgledu može zahvaliti prvenstveno dobroj genetici, a njezin je privatni život pravi pakao. Njezin prvi suprug Ike Turner, koji je ujedno bio i njezin menadžer, fizički ju je zlostavljao tijekom njihova braka. nikad ga nije željela prijaviti policiji i neprestano je trpjela njegovo uznemiravanje.

  Sada je napunila 81 godinu i za HBO je snimila dokumentarac u kojem govori o svim patnjama u svom životu i iskoristila je ovu priliku da se definitivno oprosti od svjetla pozornice. Nedostajat će vam sjajna Tina Turner?

  LEAVE A REPLY