Potpuna transformacija djevojke koja je Nadala gutala pogledom – uopšte ne liči više na sebe

  0
  1424

  U nastavku današnjeg članka malo ćemo krenuti s lijepim stvarima, a u pozadinu ćemo jednostavno baciti sve što je vezano uz virus korone i crnu kroniku koju svakodnevno čitamo na svim internetskim portalima i društvenim mrežama. Kad kažemo da ćemo razgovarati o lijepim stvarima, svakako mislimo na lijepe žene.

  Vjerujemo da znate da ih je najviše na sportskim događanjima. Kada gledaju boksačke ili MMA mečeve, lijepe djevojke koje su vrlo oskudno odjevene nose brojeve koji je krug sljedeći na redu. Na košarkaškim utakmicama imamo i prave ljepotice koje igraju u stankama i na poluvremenu, a imaju i svoje popularno ime, a to su navijačice. Kao što vidite, usredotočit ćemo se malo na tenis, gdje imamo i djevojke od čije nas ljepote jednostavno zaboli glava.

  Vjerujemo da biste svi koji barem malo pratite tenis mogli prepoznati ovu sliku koja je prije više od deset godina postala više nego virusna, a sve se dogodilo na teniskom turniru u Acapulcu. U to vrijeme broj 1 u tenisu, Rafael Nadal, imao je meč, a djevojka koja sakuplja lopte bila je ljepotica iz bajke, koja u tom trenutku jednostavno nije mogla odvojiti pogled od Rfe Nadala.

  Mnogo godina kasnije mnogi su se pitali tko je ta djevojka, a to je djevojka iz Brazila koja danas radi na televiziji. Fernandu Mikjareli zovu djevojkom, danas je udana i ima dvoje djece, a izgleda i više nego dobro. Pogledajte i sami kako je to izgledalo tada, a kako danas. Vaša mišljenja

  LEAVE A REPLY