Na glavi burka, a dole haos, ova djevojka je postala viralni hit, dobro pogledajte donji dio slike

0
2604

U nastavku današnjeg članka, riječ dvije o današnjoj modi koja je definitivno krenula naopako. svi se sjećamo da je nekad prije novi mofni hit trajao cijelu sezonu, a danas je potpuno druga priča jer se zna da neki modni detalj traje samo mjesec dana, a onda je sljedeći mjesec potpuno izvan mode i nije u modi.

Svi prate modne trendove, no kako je cijela priča s pandemijom virusa korone započela, krenula je i sama modna scena. Kao što vidite na naslovnici, za danas smo pripremili vrlo zanimljivu priču vezanu za islamsku kulturu, koja se sve više konzumira na Zapadu.

Ovdje na slici vidimo djevojku koja je fotografirana na kulturnom sastanku u Casablanci, ali otišla je korak dalje i htjela da vijeće pokaže da žene iz arapskih zemalja ipak nisu toliko glupe. Na glavi je imala burku, dok je dolje imala potpuno izložene noge, nosila je visoke potpetice i privukla vrlo velik broj znatiželjnih pogleda.

Odmah su o njoj počeli pisati lokalni portali, pa je došla na nezaobilazne društvene mreže, koje su odmah podijelile njezinu sliku, mora se reći da izgleda lijepo i da je na istoj slici povezala i istok i zapad. Jedna strana medija osudila ju je, dok ima onih koji su joj dali punu podršku. Vaša mišljenja? Je li ovo u redu ili nije? Napišite nam u komentarima …

LEAVE A REPLY