Bila je najljepša pjevačica Jugoslavije osamdesetih godina, žena je samo nestalu, ruku u vatru dajemo da nemate pojma ko je

0
735

A za danas jedna vrlo zanimljiva tema, koja će vas sigurno privući. Vraćamo se u 80-te prošlog stoljeća, godinu kada je glazba nastajala u nekom obliku i sigurno će trajati jako dugo. I danas se te pjesme slušaju, a neki izvođači i grupe zasigurno će postati evergreeni koji će se slušati sljedećih 50 godina.

Danas se fokusiramo upravo na te godine i sjećamo se jedne pjevačice za koju vjerujemo da ste je svi slušali, ali još uvijek se ne možete sjetiti kako je izgledala u ranoj mladosti. Merima Njegomir, Ana Bekuta, Snježana Đurišić, samo su neke od pjevačica koje su bile popularne tih godina, a ova diva koju vam danas predstavljamo može udobno stajati uz njihova ramena.

Ova pjevačica definitivno je oborila sve rekorde 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, a priča se da je u mladosti bila i u vezi sa Šabanom Šaulićem za kojeg se trebala udati, ali budući da su bili iz iste branše, veza je pukla tek nakon godinu dana. Znate li o kome govorimo? Nakon prekida te veze jednostavno je nestala sa scene, a zove se Biljana Plavšić.

Danas ima 64 godine i može se reći da se jako dobro drži svoje dobi. Jeste li slušali njen veliki hit “Banja Luka, ti i tvoja sela i gradovi”?

LEAVE A REPLY