Priča se uveliko da je Šabanov duh u vikendici a onda je porodica otišla u Krčedin – kad su vrata otvorili, odmah su ugledali ovo

  0
  930

  Prošle su pune 2 godine otkako nas je napustila legenda narodne glazbe Šaban Šaulić. Čovjek koji je svojim pjesmama definitivno ostavio traga na balkanskoj pop sceni, a vjeruje se da će biti vrlo teško ponovno roditi nekoga tko ima bilo kakve sličnosti poput njega.

  Svi su mislili da će Darko Lazić biti “Novi Šaban”, ali on je to učinio serijom nepromišljenih poteza, da neće postići ni četvrtinu svog uspjeha. Prije nekoliko dana u krugu rodbine i njegove obitelji obilježena je njegova obljetnica, zapaljene su svijeće, a došlo je i par onih koji nisu iz obitelji, čisto kako bi odali počast legendama narodne glazbe. njegovo je imanje podijeljeno u roku od nekoliko mjeseci, a 3 glavna imanja smještena u središtu Beograda pripadala su djeci.

  Glavna kuća zasigurno je pripadala Goci Šaulić, koja je naslijedila i Šabanovu mirovinu od oko 3.000 eura koju je dobivao iz Austrije. Vrlo je dobro poznato da je Šaban u ovoj zemlji plaćao vlastite doprinose, tako da ona sada može ugodno živjeti od toga. Kućica u Krčedinu pripadala je njegovom unuku, a Šaban je redovito odlazio na to mjesto, jer se tamo najviše volio opustiti i razgovarati s običnim ljudima.

  Međutim, selo kao selo, ljudi su počeli pričati o paljenju i gašenju svjetla u vikendici tijekom noći, te da je netko čak vidio Šabana kako sjedi na trijemu i gleda i odmara se na Dunavu, a počele su i priče o tome kako je postao vampir. Seljani su čak predložili Goci da povede svećenika i osveti vikendicu. Došla je s Mihajlom, ali kuća je izgledala isto kao kad su zadnji put bili tamo.

  LEAVE A REPLY