Ona je rođena sestra Dragane MIrković – svi na estradi je poznaju, nikad nije viđena, evo na šta liči

  0
  787

  Vjerujemo da na Balkanu nema osobe, čak ni one koja ne voli narodnu glazbu, a da nikada nije čuo za Draganu Mirković. Ona je zasigurno živa legenda, koja je prisutna na sceni posljednjih 40 godina. Žena koja je do danas prodala milijune ploča, a nema stadiona i dvorana koji se popularno emitiraju iz Kasidola, nije ih ispunila u svojoj karijeri.

  Udala se za poznatog privatnika Tonija Bijelića s kojim ima dvoje djece, a njih dvoje imaju dvoje odrasle djece. Zastupnik je marke luksuznih automobila, a činjenica kako mu dobro ide govori podatak da se pola srpske pozornice vozi na leasing. Dragani jako dobro ide to što se uvijek drži podalje od afera i svoje mjesto na sceni uvijek je izgradila dobrom pjesmom.

  Također ne voli otkrivati ​​informacije iz privatnog života, a čak ni oni koji Draganu Mirković prate već jako dugo nisu znali da i ona ima sestru. Oni koji je poznaju kažu da je ista Dragana i zove se Dušica koja i dalje živi u Požarevcu. Kao što znate, Dragana Mirković ima glazbenu televiziju, koju je prema svojim inicijalima nazvala DM Sat.

  Dušica, glavna je urednica, i vodi cijeli posao za svoju sestru. Uz Dušicu, ima i brata Dragutina, koji ni na koji način nije povezan sa šoubiznisom. Kako vam izgleda Dragana sestra?

  LEAVE A REPLY