Jugoslaviju napustila i za Švajcarsku pobjegla – radi kao nastavnica, poznata pjevačica se tri puta razvodila, dva sina ima – zabranio joj da ga spominje

  0
  1173

  Današnji život i okolnosti koje nas uvijek snađu, htjeli mi to ili ne, uvijek nam mogu donijeti neke vrlo nepredviđene situacije. Ako pratite lokalnu pozornicu, uvijek postoje neke stvari za koje nikada prije niste čuli, a neke tužne životne priče nekih pjevača ili glumaca zasigurno vam znaju slomiti srce. Zato ćemo danas imati posla s pjevačicom o kojoj vrlo rijetko pišemo, a ona nam dolazi iz Makedonije i zove se Kaliopi Bukle.

  Ona je zasigurno jedan od najkvalitetnijih vokala u cijeloj regiji koji se pojavio u posljednjih 20 godina. Ona i Marija Šerifović zasigurno su zacementirali poziciju vrhunskog vokala, koji je bez premca pokazao što zna u izboru za najbolju pjesmu Europe. Tada su mnogi prvi put čuli za Kaliopi i pjesmu “Crno i belo”, ali ona je postala sjajna u cijeloj regiji sjajnom pjesmom “Bato”.

  Međutim, za razliku od njezinog profesionalnog života, u njezinom privatnom životu ruže zapravo ne cvjetaju. Početkom devedesetih, kada je cijela ružna situacija započela na Balkanu, preselila se u Švicarsku. Razvela se od tadašnjeg supruga Romea Grilla. Kad je došla u Švicarsku, punih 10 godina radila je kao učiteljica pjevanja, a na nagovor svojih učenika opet je uzela mikrofon u ruke i nije požalila zbog te odluke.

  Iz tog braka ima i sina koji još uvijek živi u Švicarskoj i koji joj je zabranio da javno govori o njemu. Kaliopi je imala još jedan brak s redateljem Vasilom Zafirčevim, ali je također doživjela brodolom nakon 2 godine.

  LEAVE A REPLY