Ispovijest koja je šokirala Srbiju – svekar krenuo da joj noge raširi da provjeri je li čista, onda je mlada uzela stvari u svoje ruke

0
2958

U nastavku današnjeg članka vrlo zanimljiva priča koja je stoljećima bila više nego tajnovita kad se gleda u nekim filmovima ili se o njoj govori na društvenim mrežama i internetskim portalima. Odnos između tasta i snahe bio je vrlo blizak u davnim vremenima, vjerovali ili ne, čak su imali i seksualne odnose koji su imali svoje ime, odnos.

Međutim, tijekom godina ovaj je običaj u potpunosti iskorijenjen, a danas vam donosimo svjedočenje djevojke koja je svoju priču ispričala u grupi za podršku ženama od obiteljskog nasilja, što je jednostavno šokiralo apsolutno sve žene koje su ga pročitale. S dečkom je bila u vezi 8 mjeseci, deveti mjesec je angažirao, a na godišnjicu braka zamolio ju je da mu bude i supruga.

Sve su sretno pristale na to, a na samom početku veze zaklele su se na vječnu ljubav i obećale jedna drugoj da će ih zadržati prvu bračnu noć. Bila je nevina i on je poštovao njezinu odluku. Međutim, malo prije vjenčanja rekao je da njegova obitelj, odnosno otac i njegova dva brata jednostavno žele biti sigurni da je ona čista i nevina. Mislila je da je ovo šala.

Proces je trebao biti ovakav, da je morala leći na kauč i raširiti noge, a da bi otac vidio je li čista i nevina, sa strane su trebali biti njegov stric i njegova 2 brata. Tako je prošla njegova majka, a to je takva tradicija u njegovoj obitelji. Odmah ga je napustila. Što mislite o takvim običajima?

LEAVE A REPLY