Dokazano – Balkanci su najgluplja nacija na svijetu, znate li ko je na prvom mjestu, nisu Bosanci

  0
  1549

  Kako je internet došao u svaki kutak svijeta, svakodnevno možemo pronaći vrlo velik broj zanimljivosti i zanimljivosti o svim dijelovima svijeta. Neki ljudi provode puno vremena proučavajući neke segmente povijesti, koji su vrlo zanimljivi i o kojima nikad nije puno napisano.

  Na primjer, jeste li znali da je Kip slobode siv kad je napravljen davne 1912. godine, a da je današnja svijetlozelena boja proizašla iz činjenice da je primljen od mahovine iz vode na rijeci Hudson, kipa oko kipa? Sloboda. Na primjer, jeste li znali da se vatra širi brže uzbrdo nego nizbrdo. Vjerovali ili ne, pomfrit, poznatiji kao pomfrit, podrijetlom je iz Belgije.

  Također, jeste li primijetili da obična mačka ima 32 mišića u svakom uhu? Jedan čovjek tijekom svog života zijeva u prosjeku 250 000 puta, također pauk koji je vrlo malen tijekom svog života pojede između 400 i 800 kilograma mesnatog plijena? Stoga vam danas donosimo anketu koju su proveli studenti s američkog fakulteta u Brooklynu.

  Proveli su kviz koji je obuhvaćao 50 pitanja iz svih sfera života, a kada su napokon skupili rezultate samog testa, hrvatski predstavnik imao je najmanje točnih odgovora. Pretpostavljamo da ste prvo mislili da je Bosanac, ali to nije slučaj.

  LEAVE A REPLY