U srpskom selu se rodila beba čudo – pop ušao u kuću da osvešti majku i novorođenče, kad ga je vidio pobjegao je iz kuće

  0
  3649

  Za ovaj tjedan vrlo zanimljiva priča koja se dogodila u Srbiji i koja je više nego iznenađujuća, jer se takve stvari vrlo rijetko događaju u svijetu i kod nas. Kad se bebe rode, uglavnom su sve iste, ali ponekad imamo vrlo posebne bebe, koje se slave širom svijeta, poput one bebe iz 1984. koja je težila punih 7,5 kilograma i koja je preživjela do danas, iako nije imala Dao sam previše šansi za život.

  Imamo i bebe koje se rađaju s kosom, koje su također vrlo rijetke, ali koje se i dalje rađaju bez obzira na sve. Imamo i sijamske blizance, koji su više nego rijetki, a koji također preživljavaju operacije nakon razdvajanja. Bebe rođene s dvije glave još uvijek ne mogu preživjeti, ali se i dalje rađaju svakih 10 godina. Danas vam donosimo priču koja se dogodila u Prizrenu 2020. godine.

  Naime, tamo je bračni par u studenom prošle godine dobio bebu, a kada je beba predana majci, ništa joj nije bilo jasno. Beba je već imala 2 zuba u donjoj čeljusti, a drugi u gornjoj polako je izbijao. Jednostavno to nikada nije vidjela i definitivno se bojala.

  Liječnik ju je odmah smirio i rekao da se ne treba brinuti te da ih je uputno odmah izvaditi jer će imati problema tijekom dojenja. Majka je to učinila, i dalje nije bilo problema. Svećenik iz sela, pak, rekao je da je to Božji znak i da je beba na svoj način posebna.

  LEAVE A REPLY