Strašna ispovijest Arkanove kćerke Sofije – kad kažem ko mi je majka, ljudi se snebivaju – sve će vam biti jasno kad je vidite

  0
  1978

  Za danas vrlo nostalgična priča koja vam je uvijek bila vrlo zanimljiva, a tiče se nekih događaja koji su se dogodili u dalekoj prošlosti. Suočit ćemo se s ludim 80-ima, kada su glazba i film bili na vrhuncu u bivšoj Jugoslaviji, ali i kriminalom i ubojstvima, posebno u Srbiji.

  Arkan je sa svojim klanom bio najbolji odgovor zemunskom klanu, s kojim je usko surađivao, a ove dvije kriminalne skupine su vrlo dobro surađivale. Cijelu njegovu kriminalnu karijeru uvijek su obilježili sukobi sa zakonom, pljačke banaka i manji restorani. Kao vrlo mlad čovjek, tek kad je napunio 18 godina, otišao je u inozemstvo, gdje je okupio vrlo moćan tim, koji je opljačkao velike banke u Švedskoj, Njemačkoj i Belgiji.

  U vrijeme kada nadzorne kamere nisu imale učinka, jer ih nigdje nije bilo, a dok bankarsko osiguranje danas nije izgledalo ovako, bilo je vrlo lako reflektirati na banke i uzeti ogromne količine novca. Međutim, ta 72 su ipak pala i proveli neko vrijeme u zatvoru dok ga nisu prebacili u Srbiju. Tamo je upoznao socijalnu radnicu koja se brinula za njega, a vezu s njom nastavio je i nakon izlaska iz zatvora.

  Iz izvanbračnog braka dobio je i najstariju kćer Sofiju koja je svake godine u Beogradu na obilježavanju očeve godišnjice. Ove godine nije bilo, jer je pandemija koronalnog virusa zatvorila sve granice. U vrlo je dobrim odnosima s Veljkom i Anastasijom, a svaki put idu zajedno na ručak.

  LEAVE A REPLY