SRBIJA GORI ZBOG OVE SLIKE- Veljko objavio golu sliku starlete Maje Marinković- EVO ŠTA JE NAPISAO ISPOD FOTOSA- Šta će biti kada Maja sazna za ovo ? (FOTO)

  0
  1959

  Veljko Ražnatović prvenstveno je poznat po tome što je sin vrlo poznatih roditelja, a od samog početka imao je mnoštvo otvorenih vrata, pa je mogao birati kako će uspjeti u životu. No, uz sve ponuđeno, odlučio se profesionalno baviti boksom, što je vrlo rizičan sport, koji zahtjeva mnogo odricanja, i mnogi mu na tome čestitaju.

  Međutim, u Srbiji ga sve češće kritiziraju jer sve svoje boksače ima za protivnike, koji su barem torbe za trening, a priča se širi kako mu majka plaća da pobjeđuje u svakom meču. Realno, on je na početku svoje karijere, i normalno je da stječe iskustvo u profesionalnom boksu s nešto slabijim protivnicima, a da zaista želi uspjeti u boksu, pokazuje činjenica da je prihvatio sljedeći meč u Rusija, koja je poznata po nekim brutalnim boksačima

  I premda je Veljko već neko vrijeme roditelj, što se tiče ponašanja na društvenim mrežama, na tom se polju i dalje ponaša kao malo dijete. Vrlo je aktivan na Instagramu i vrlo često objavljuje svoje objave, što često može podići veliku prašinu u Srbiji, ali i u regiji. pa se neki dan našalio sa suprugom Bogdanom, pa je nakon meča objavio sliku žene boksača, a Bogdani kroz smijeh rekao da bi to tako izgledalo da nije večerao za stolom.

  Sada se na vrlo sličan način našalio, primjerice, sa starletom Majom Marinković, čiju je fotografiju objavio, a na kojoj Maja uopće nije izgledala lijepo, pa je ispod fotografije Veljko napisao: “Kad se obučem i treniram bez kaciga”. Uz najavu je stavio puno smiješnih emotikona, a sada se očekuje kako će Maja odgovoriti

  LEAVE A REPLY