ŠOK U ZVEZDAMA GRANDA- “TI SI ĐUBRE, PE.ER I NEVASPITAN ČOVJEK”! POČEO ŽESTOK RAT IZMEĐU POPOVIĆA I ŠERIFOVIĆ: Spominjao njenu ženstvenost! (VIDEO)

0
1756

Čini se da živci polako, ali sigurno ustupaju mjesto gotovo svima u Zvezdama Granda, i natjecateljima i članovima žirija i produkcije, pa je u prošlom emitiranju mnoge iznenadila izjava Saše Popovića, kada je rekao da je Marija Šerifović zapravo čovjek. Uopće joj se nije svidio njegov vic, pa je bila vidno ljuta i iznervirana i odlučila mu odgovoriti vrlo brutalno i oštro. Naime, podršku je donio kandidat Novica Bulatović, njezin prijatelj, koji je došao u pratnji mlađeg brata Filipa, koji je donio ruže za domaćina i za ženske članove žirija.

Saša je rekao da zna da je taj dan 13. ožujka, ali da je prije nekoliko dana bio Međunarodni dan žena, a želio ga je obilježiti na neki način i da vjeruje da neki skromni pokloni nikad nisu kasni. I dok je dječačić dijelio ruže ženskom dijelu žirija, Popović je rekao da je Marija muškarac i da joj cvijet nije potreban, a nakon nekoliko sekundi začuo je Marijin glas kako glasno psuje Sašu ovim riječima: “Ne s * r * Popović.” Puno hvala, ozbiljan ste gospodin. A ti si Popovićevo smeće i neobrazovani čovjek “- rekla je Marija sa smiješkom.

Ubrzo je Popović pokušao ispraviti stvar i pitao dječaka gdje mu je ruža i rekao da je Marija dobila ružu za muškarca, a on ništa za ženu, na što je Marija vrlo glasno rekla: „Vi ste Popovićev p ** er ”- Očito je da su se napetosti u Grand Starsu stvarno povećale, pa takve i gore scene možemo očekivati ​​i u budućnosti.

LEAVE A REPLY