Priča koja razbija srca u paramparčad- Naša poznata pjevačica pružila napuštenoj bebi krov nad glavom- A ONDA SU SAMO DOŠLI I UZELI JE- NE MOŽE DA DOĐE SEBI (FOTO)

  0
  658

  Pjevačica Zorica Erić, koja je pobijedila u posljednjoj seriji “Nikad nije kasno”, otkrila je neke vrlo tužne detalje iz svog života, kada je kao srednjoškolka čuvala napuštenu djevojku. Naime, pjevačina obitelj napuštenoj je bebi osigurala krov nad glavom i tako je beba postala udomiteljska obitelj. Nakon toga djevojčicu je usvojila druga obitelj i Zorica je više nikad nije vidjela i nije se mogla pomiriti s tim: „Samo bih htjela znati da je dobro. Ne moram je ni vidjeti, ni znati gdje je. Samo bih volio da mi netko jednog dana samo javi da je dobro. To je izuzetno teška i emotivna priča. Ništa nije trebalo biti onako kako je bilo. Također pretpostavljam da je nisu zvali kako smo je mi zvali. Zaista bih volio da mi netko samo javi da je dobro, ali da je to sto posto pouzdana informacija. ”

  Djevojčica je u bolnici dobila ime Aleksandra, a Zoričina obitelj prihvatila je ime i nastavila zvati djevojčicu: „Imala je dva i pol mjeseca kad sam je prvi put odvela kući. Ne znam što bih stvarno rekao. Bila je to prekrasna gesta, ali ostavila je traga na cijelu našu obitelj. Prihvatite dijete kao ravnopravnog člana i tada se sve veze odjednom prekidaju. Kod nas je kvantna fizika posvojiti dijete. Nismo ispunili uvjete. Moji roditelji nisu riješili stambeno pitanje, pa smo mogli samo sanjati da ga usvojimo. ”

  Zorica je rekla da su kontaktirali posvojitelje i da se nadaju da će ih kontaktirati barem jednom godišnje, ali to se nije dogodilo. Zorica kaže da ne krivi te ljude, jer možda djevojčica ni ne zna da je usvojena, možda se boje, možda postoje takva pravila, ali Zorica vjeruje da će jednog dana sve to doći na svoje i da će ona i ta djevojka puteve opet prijeći.

  LEAVE A REPLY