Oborilo je sve rekorde gledanosti u Srbiji – Paula ušla ispod tuša, a onda joj uletio Tomović – odjekivali krici Šimanovcima (video)

0
1306

Unatoč svoj zbrci koju je donio virus korone, TV programi, posebno TV Pink, nemaju problema s gledanošću. Zadruga je i dalje najgledaniji program i svakim danom možemo vidjeti sve više i više zašto je to tako. Kristijan Golubović zasigurno je prvo ime stvarnosti, jer definitivno možete gledati svaki njegov pokret, a i ono što slijedi.

Prije neku večer imali smo veliku zabavu koja se održava svakog utorka, pa tako i ovaj put, a gledatelji su prvi put imali priliku vidjeti Kristijana Golubovića koji je nokautiran do kraja. Jedva je mogao sjediti za stolom i popio je samo nekoliko piva. To je ispravno pokazalo da čovjek koji cijeli život trenira jednostavno ne može podnijeti više od 2 piva. Gotovo je zaspao za stolom, a obitelj se nije mogla suzdržati od smijeha.

Paula Hublin i Vladimir Tomović nastavljaju sa svojom romansom, koju su započeli prije samo 10 dana, a iz bračnog kreveta, kasno sinoć, nastavili su glumiti pod tušem, bez obzira što je sve vidljivo i što je cijela kupaonica prekriven kamerama. Prvo je ušla Paula kako ne bi bila previše uočljiva, a onda je samo 5 minuta kasnije ušao Vladimir Tomović koji je imao samo ručnik.

Nakon toga iz kabine su se prvo začuli osmijesi, a zatim vrući uzdasi, tako da možemo samo razmišljati o tome što se događalo unutra. Pogledajte i sami kako je sve izgledalo, očito je da više ne skrivaju osjećaje …

LEAVE A REPLY