Nepoznat muškarac izbacio Miljanin privatni snimak pred sami ulaz u Zadrugu – ma Severina je mala maca za Kulićku (video)

0
3617

Miljana Kulić sigurno je osoba koju je vrlo teško procijeniti, jer se mnogi pitaju je li ona stvarno toliko luda ili se samo pretvara da je takva. Normalnoj osobi jednostavno nije jasno kako netko u stvarnosti može zatrudnjeti i roditi dijete. Ali iz tog je razloga vrlo popularna među gledateljima, koji je definitivno vole.

Uvijek skreće pažnju na sebe, svojom bukom i stalnom panikom uvijek je u centru pažnje. Pa čak i ako niste njezin obožavatelj, nema šanse da je ne čujete. Zna to i sam Željko Mitrović, koji opasno plaća njezin nastup, a kako glasine kruže medijima, za ovu ju je sezonu poštovao s bonusima za gotovo četvrt milijuna eura, što je zasigurno najveća brojka u Zadruzi nakon ugovora koju ima Kristijan Golubović.

No, kad se sve zbroji i oduzme, Miljana Kulić ni u privatnom životu nije drugačija. Za nju u Nišu kažu da se jako voli kockati u kockarnicama, a da je čitav posljednji honorar potrošila na kockanje pa je ostala bez čavla. Sad je na društvenim mrežama izašao video, netom prije nego što se pridružila Zadruzi, a snimio ga je anonimni muškarac, a ne Zola.

Snimao ju je s leđa, dok je bila više nego nervozna, i postavio joj je vrlo čudno pitanje, smrde li mu noge? Razgovor je bio više nego otvoren, a spomenuli su i Anu Korać. Pogledajte i sami kako je to izgledalo.

@radivojevicluka_official

Miksi i ja se malo igramo😋🥳😎#zadrugaofficial #zadrugaofficial #instagram

♬ original sound – lukaofficial

LEAVE A REPLY