Lukas više neće da ćuti – evo ko je švaler Karleuše, čovjek i dokaze ima, auu

  0
  7453

  Kao što smo navikli od Acea Lukasa, on se gotovo nikad ne oglašava u medijima i jednostavno mu se to ne sviđa, ali kad to učini, to je s dobrim razlogom i čovjek jednostavno baci bombu koja potresa cijeli Balkan. Prije nekoliko dana bio je u medijima kada se slikao u kompromitirajućoj pozi u svom penthausu na Voždovcu, s bivšim članom Zadruge.

  Ispod slike napisala je da ga voli najviše na svijetu, a poznato je da je vrhunski sponzor, a ljudi su odmah skupili 2 i 2. Čini se da Aca Lukas voli mladu piletinu, a voli i opojna sredstva koja je konzumirao u vožnji prije otprilike mjesec dana kad su ga u centru grada progonila dva policijska automobila. Na kraju kad je priveden, istom se odupirao i vrijeđao policajca.

  U rečenici se navodi da je bio vidno pijan, a možda i pod utjecajem narkotika. Također je vrlo dobro poznato da sa srnom Karleušom nije baš dobar, još iz vremena kada je bio u žiriju Zvezde Granda. Jučer je razgovarao za objektiv.rs, gdje je rekao da Jelena misli da je najpametnija na svijetu, a voli sve poniziti, a par puta ga je posebno nazvala majmunom. Bio je odlučan i rekao je da je ona ljubavnica Dragana Šolaka.

  Sve je proključalo kad je Solak pregovarao o kupnji Granda, a i sam Lukas u to je vrijeme bio član žirija. Čovjek također ima dokaze i rekao je Karleuši ako ga želi tužiti, neka to učini slobodno.

  LEAVE A REPLY