Trese se Srbija: Biznismen optužen za smaknuće Jelene Marjanović, pušten iz zatvora – odmah se oglasio, evo ko je ubia, čovjek sve detalje iznio, ona je naštimala sve i ugovorila

  0
  2238

  Slučaj ubojstva poznate Grand pjevačice Jelene Marjkanović i dalje je zanimljiv za cjelokupnu balkansku javnost koja se još uvijek pita je li Zoran ubojica, ili je zaista nevin, kako tvrdi. Podsjetimo, bio je na nasipu na mjestu događaja u vrijeme njezinog ubojstva, a to ga optužuje da je prvookrivljeni za njezinu smrt.

  Na pitanje policije kako nije vidio ubojicu i što je u tom trenutku radio na nasipu, dok je njegova supruga trčala u trenirci i tenisicama, dao je vrlo oprečne izjave. Još uvijek ne pomaže što je na njegovim hlačama pronađena njezina krv pomiješana s blatom.

  Danas vam donosimo još jedan detalj i svjedočenje koje bi mu moglo ići u prilog i koje će sigurno usmjeriti svjetla zakona na Srbiju u potpuno novom smjeru. Dragoje Milinković, poduzetnik iz Priboja, pušten je iz zatvora prije nekoliko dana, gdje nije bio ni kriv ni dužan. Kako je izjavio za srbijanske medije, njegov je život sada potpuno uništen, jer je na njegovo ime bačena velika mrlja, ali on je odlučio da o cijelom slučaju ne šuti.

  Koštalo ga je anonimno pismo iz Švicarske, u kojem je pisalo da je ubio Jelenu Marjanović. Kako je izjavio za medije, tada je prvi put čuo za Marjanovića, a on nema pojma tko je iza svega toga stajao, iako sumnja na Zoranovu majku koja je hodajuće zlo na ovom svijetu. Prema pečatu na pismu, on je iz pošte, samo 300 metara od mjesta gdje Zoranova majka živi u Zürichu.

  LEAVE A REPLY