Srbija u velikoj tugi, korona mu odsjekla krila, nažalost, istina je

  0
  2116

  Predrag Živković Tozovac, poznati srpski liječnik, primljen je u beogradsku bolnicu prije otprilike 2 tjedna zbog upale pluća, gdje je bio povezan s kisikom i još uvijek je na kisiku. Kako je njegova supruga rekla srpskim medijima, liječnici očekuju da će ona izaći na oporavak sljedeći tjedan i da će odmah otići u jedno od lječilišta u Srbiji.

  Činjenica da je brat predsjednika Srbije Aleksandar Vučić jučer primljen na beogradsku Infektivnu kliniku zbog međusobne upale pluća, govori da virus korone nije šala. Objavio je na svom Instagram profilu “Budućnost srbije”, gdje je napisao da poraz nije opcija, te da je s njim 24 sata dnevno i da nema šanse da ga ova teška bolest porazi.

  Međutim, jutros srpski portali ponovno donose vrlo tužne vijesti, a to je da je poznati srpski glumac Vlasta Velisavljević primljen u beogradsku bolnicu “Dragiša Mišović”, ima 94 godine i tamo je intubiran i osjeća se jako loše. Njegova supruga Nada izvan sebe je od straha i kako je izjavila za srpski portal, u vrlo je lošem stanju, a još uvijek čeka informacije od srpskih liječnika koji su se brinuli o njemu.

  Ono što je najzanimljivije jest da glumac, koji se proslavio u nekoliko srpskih remek-djela što se filma i kazališta tiče, uopće ne puši i ne pije, a opet mu se sve ovo dogodilo. Gotovo cijelu prošlu godinu nisu izlazili iz kuće, a prije 20 dana prvi je put izašao registrirati automobil, a kako ona misli, tada je najvjerojatnije uhvatio virus.

  LEAVE A REPLY