Snimka koja je cijeli svijet ostavila bez teksta – mislili su kako ih niko ne gleda, kamere su snimile sve (video)

  0
  1185

  Kako su započeli revolucija i razvoj moderne tehnologije, danas je moguće nešto snimiti i slikati u bilo kojem dijelu svijeta i to odmah objaviti na internetu. Veze postoje čak i u nekim udaljenim dijelovima svijeta, pa ako kuća nema wi-fi, ona i dalje živi u prošlom stoljeću. Ovo je danas postalo toliko normalna stvar, da je nezamislivo da ljudi provedu barem 5 minuta svog vremena na mjestu gdje nema interneta.

  Čak i ako sjedite s nekim na kavi, morate otvoriti internet i vidjeti što je novo na Facebooku ili Instagramu ili malo surfati Xou Tubeom. Izgubio se šarm koji donosi druženje, razmjenu informacija, a dnevne novine gotovo nitko ne čita. Što se tiče video nadzora, on je također prisutan na gotovo svakom mjestu, tako da nema šanse da nešto napravite, a da to nije snimljeno.

  Iz tog razloga svi oni koji su danas živjeli od mutnih poslova imaju vrlo malo posla, jer se njihovi postupci doznaju za nekoliko sati. Jednostavno pokriva svaki milimetar prostora na svijetu. Stoga vam danas donosimo vrlo lijep međuobrok iz Amerike, točnije iz Virginije, gdje se dugogodišnji šerif Michael Swings pripremao za svoj posljednji radni dan u svojoj policijskoj postaji.

  Bio je u civilu, ali jesu li zaboravili da je i u liftu video nadzor. Pričekali su da se otvori prostor u liftu, a onda je netko na mobitel pustio njegovu omiljenu pjesmu i počeli dizati u liftu, a ova je snimka postala viralna za samo nekoliko dana.

  LEAVE A REPLY