Ljudi, pomagajte, još malo nećemo imati šta jesti – pitate li se kako ću sina oženiti? Goci izvršitelji pokucali na vrata, mora da rodi 30.000

0
2330

Vjerujemo da ste do sada čuli priču o tome kako je pozornica više nego ugrožena, jer jednostavno više nemaju posla, jedva sastavljaju kraj s krajem i dvostruko više nego što su dobili od Vlade Srbije za 90.000 dinara ne može biti dovoljan za osnovne životne troškove. Đani ima ratu kredita od 20.000 eura za 3 nova stana koja je kupio u Beogradu na vodi.

Neda Ukraden jedva sastavlja kraj s krajem, iako ima 4 poslovna prostora u Beogradu, a Goca Tržan ne može platiti ni osnovne režije za 90.000 dinara. Sad se obični ljudi u Srbiji pitaju imaju li nogometne stadione koji troše struju na semaforima 24 sata dnevno, pa ne mogu dobiti dovoljnu pomoć od same države. Jučer je i sama Jelena Karleuša najavila da ako spremačice i konobarice mogu raditi i biti plaćene, onda mogu početi i s koncertima.

Sada je i Goca Božinovska najavila da više od dvije godine nije imala koncert i da uskoro neće imati što jesti. Njezin se sin uskoro mora oženiti i dobiti sina, a majka umire, potrošila je svu ušteđevinu i jednostavno ne zna kako će preživjeti do kraja cijele ove priče.

Prema njegovim riječima, izvršitelji su došli na vrata i tražili 30.000 dinara, pa postoji rok da taj novac pronađem za 7 dana. Mislite li da Goca Božinovska možda malo pretjeruje? Napišite nam u komentare sva svoja mišljenja …

LEAVE A REPLY