Kako si mogao čovječe? Ovo nije očekivao niko, kome idu luksuzne nekretnne i zarada od autorskih prava

  0
  1624

  Jučer je obilježen puni mjesec otkako nas je napustio legenda balkanske glazbe Đorđe Balašević. Bio je pjevač kojeg su voljeli apsolutno svi i koji je pjevao neke od njegovih pjesama. Jednostavno je prvi srpski pjevač koji se usudio doći u još uvijek razrušeno Sarajevo 1998. godine i koji je tih lijepih majskih večeri napunio Zetru. Svi su ga jednostavno voljeli, a o njemu nitko nije imao ružnu riječ.

  Prije nego što je preminuo, podsjećamo, bio je punih 7 dana kod kuće bolujući od simptoma virusa korone, ali Oliveri je stalno govorio da je samo prehlađen i da ga ništa ne brine. No, sedmog dana Olivera je primijetila da se uopće ne osjeća dobro i odlučila ga je odvesti liječniku koji mu je odmah dijagnosticirao bilateralnu upalu pluća. Odmah je prebačen na zaraznu kliniku u Beogradu.

  Tamo su se liječnici s njim borili za život 3 dana, pokušali na sve moguće načine, ali spašavanja jednostavno nije bilo. Vijest koja je tog tjedna pogodila cijeli Balkan i ovaj dio Europe pripala je najvećem romantičaru u povijesti balkanske glazbe. Danas vam donosimo zapise srpskih portala koji su došli do informacija o tome što se krije u oporuci panonskog mornara.

  Osim nekretnina u Istri, koje vrijede 400.000 eura, sav novac koji je imao na računu, kao i prava na autorska prava kojih zaista ima puno, podijelio je i supruzi Oliveru, sve dvije kćeri i jedan sin. Uopće nije sastavio oporuku, ali prema zakonu polovica će pripasti Oliveri, dok će druga polovica ići na 3 dijela za troje djece.

  LEAVE A REPLY