Brena ugradila još jedne silikone – tek 3 mjeseca prošlo, kako te nije stid, babo? Paljba po Fahreti na internetu, evo na šta liči

  0
  2164

  I danas malo dodirujemo lokalne zvijezde koje se u posljednje vrijeme muče s poslom, a jučer se oglasila i sama Jelena Karleuša koja se nije javila o cijeloj situaciji s pandemijom koronarnog virusa. Na Instagramu je rekla da ako spremačice i konobarice mogu raditi i zaraditi i primati plaću, onda im netko mora stati uz bok i omogućiti im nastup.

  Ovo je svakako bilo upućeno Vladi Srbije koja čini sve kako bi pomogla svojim građanima u ovim vrlo teškim vremenima. Lepa Brena također je jedna od zvijezda koja se nimalo ne buni, ali već je dugo milijunašica i na tome može zahvaliti svojoj Grand produkciji. Ona i Saša Popović stekli su veliko bogatstvo na ovom projektu koji je vrlo dobro predstavljen u posljednjih 20 godina.

  No, unatoč svemu tome, žalila se na svoju prateću grupu koja ima obitelj i koja ne zarađuje ništa jer jednostavno ne nastupa. Zbog toga je s njima imala mrežni nastup nekoliko puta, a dnevnicu im je davala iz vlastitog džepa. Prije nekih 10 dana Lepa Brena proslavila je rođendan, a u njihovom restoranu 3 šešira, koji se nalazi u Beogradu, održano je skromno slavlje.

  Odmah, dan poslije, odlučila je isprobati novu metodu silikonske implantacije sa svojom dobrom prijateljicom iz Beograda, koja se radi bez anestezije i bez ikakvih rezova. Kaže da ih je jednostavno morala malo zaoštriti, jer godine ipak čine svoje. Mislite li da ovo odgovara Breni, iako je već dugo baka?

  LEAVE A REPLY