ŠTO TE NE SNAĐE U MLADOSTI STIGNE TE KASNIJE! SNEŽANA SE SKINULA U KUPAĆI U 6. DECENIJI! Slavi rođendan, pa se pokazuje

  0
  888

  Voditeljica Snežana Dakić slavi 52. rođendan, a tim povodom objavila je na svom Instagramu gdje je objavila fotografiju u kupaćem kostimu.

  Snežana je odlučila pokazati svoju figuru u 6. desetljeću i tom je prigodom izazvala brojne reakcije, no uslijedili su brojni komplimenti i čestitke.

  “Izgledaš poput lutke”, “Izgledaš puno mlađe”, “Riba u kupaćem kostimu, riba u horoskopu”, “Jako si seksi, Snežana. Sretan rođendan plemenita bebo”, “Ovo su tvoje najbolje godine”, pročitajte samo neke komentare.

  Voditeljica se svojim pratiteljima obratila snažnom porukom.

  – Rođendan. Danas, dok ispunjavam još jednu divnu godinu ispunjenu sviješću o sebi i svijetu, prisutnošću, ispunjenu važnim zaključcima o životu, reći ću nekoliko stvari:

  1. Ne bojte se neuspjeha, to je privremeno stanje

  2. Ne bojte se starenja, jer je mladost precijenjena. Neke vam se stvari dođu kasnije, a čak i kad ste mlađi nemate toliko vremena za sebe

  3. Ljudi su vrlo različiti i generalizacije su samo donekle primjenjive. Ponekad je pogrešno polaziti od sebe. Proširite opseg mogućnosti raznolikošću.

  4. Najbolje ideje dolaze iz razonode, pa stoga, dopustite vašem mozgu da se zabavi, proširi vidike, pa čak i ne poduzima ponekad, kad smo svi dobili toliko vremena zbog pandemije! Ne bježite od slobode ubijajući vrijeme, ni u jednom društvu, samo ako niste sami. Iz razonode – a to znači kreativno provoditi vrijeme, pojavit ćete se u novom smjeru, objasnit ćete sebi što zapravo želite.

  5. Budite spremni na promjene i prilagodite im se. Taman kad pomislite da je sve u redu: ili ćete se morati promijeniti ili će vam se to dogoditi. A neke promjene prirodno dolaze na red. Takve su srednje godine. Prihvatite to bez otpora i pogledajte što će se sljedeće dogoditi. Neke vas stvari više ne zanimaju, a neke vam više ne odgovaraju.

  6. Budite autentični ili, kako se kaže: budite ono što jeste. Kada, ako ne sada?

  Osobno sam za ljubav i istinu. Ne zanimaju me lažne stvari i djelomične veze. Želim punoću, intenzitet. I to je sjajno. A slika u kupaćem kostimu – jer mogu, a također i da potvrdi gore navedene teze – napisala je voditeljica u opisu fotografije.

  LEAVE A REPLY