SKANDALOZNA OBJAVA CECINOG SINA! VELJKO RAŽNATOVIĆ SE OGLASIO BIJESAN: Milena Radulović podijelila plakat za film “QUO VADIS, AIDA?”, EVO ŠTA JOJ JE VELJKO PORUČIO NA INSTAGRAMU!

  0
  1081

  Veljko Ražnatović žestoko je komentirao podršku koju je Milena Radulović dala našem filmu “Quo Vadis, Aida?”, Autorice Jasmile Žbanić, nominirane za Oscara za najbolji film izvan engleskog govornog područja.

  Ražnatović je na svojoj Instagram priči podijelio video u kojem je oštro komentirao Milenin potez – objavljivanje plakata za spomenuti film o genocidu u Srebrenici, što joj je dalo podršku.

  – Samo vi slavite one urbane ličnosti, Europljane i drugu stoku, bezbožnike, koji ne vjeruju u Gospoda Boga, koji vjeruju u sve pogrešno, u sve neistine … To ne poštuje srpske žrtve i koje odlučuje imati udjela u nečemu koji pljuje direktno u našoj zemlji, u zemlji u kojoj su odrasli vaši baka i djed, otac i majka i cijela obitelj – započeo je Veljko.

  – Ti si dno za mene! Kako ne bih rekao nešto što nije za društvene mreže, zaustavit ću se ovdje, ali vi ste, Milena, jedno dno – rekao je Veljko Ražnatović, sin ratnog zločinca Arkana Ražnatovića.

  LEAVE A REPLY