Njen muž kriminalac je u nju uložio 60.000 eura – evo na šta je Rijalda izgledala prije silnih operacija – šta je ovo

  0
  1923

  Kako je započela moda da se danas gotovo svi mogu podvrgnuti plastičnoj operaciji, nije iznenađujuće što iz dana u dan možemo vidjeti sve veći broj javnih osoba koje su učinile gotovo sve što se može učiniti na sebi. Zato se ne biste trebali iznenaditi kad slučajno vidite neku od javnih osoba bez šminke koja jednostavno ne liči na sebe.

  S današnjim čelnicima to je sasvim normalna stvar, a kad ih pitate gdje su radili operacije, ovdje ili u inozemstvu, tada će odgovoriti da to nikada nisu radili i da je sve stvar genetike? Međutim, ako pogledamo njihove fotografije od prije samo par godina, tada vam je apsolutno sve jasno, ispravci su vidljivi na cijelom licu i da genetika nema nikakve veze sa životom.

  Danas se fokusiramo na voditeljicu TV Pink koja je vrlo popularna u posljednjih nekoliko godina, a riječ je o super popularnoj Rijaldi Karahasović. Rijalda se proslavila sudjelovanjem u reality programima, a u tom je razdoblju proglašena seksualnom bombom svog vremena. Ako se tada sjećate njezina izgleda, bit će vam jasno da je nadimak dobila više nego opravdano.

  No, prije nego što je upoznala današnjeg supruga, koji se bavi mutnim poslom i koji je u nju uložio preko 60.000 eura, Rijalda je izgledala potpuno drugačije. Vjerujete li da je ovo jedna te ista osoba?

  LEAVE A REPLY