LUKAS U ZANOSU: Acu grli i ljubi BIVŠA učesnica Zadruge, sve pršti od EMOCIJA U PEVAČEVOM STANU!

  0
  1086

  Aca Lukas, kako se govori na sceni, viđa se sa sudionicom “Zadruge 2” i Happy-ovog reality showa “Novajlije” Biljanom Micic.

  Svjedoči tome i fotografija koju je ova pjevačica objavila na svom Instagram profilu. To pokazuje koliko je bliska popularnom glazbeniku. Fotografija je snimljena na kauču u njegovoj dnevnoj sobi, a koliko su blizu pokazuje i poza u kojoj su se našli.

  Dok ju je držao za ruku, prekrižila je jednu nogu preko bedra pjevača, a drugu stavila na sofu i poljubila ga u čelo. Njihova zajednička fotografija privukla je veliku pažnju njezinih sljedbenika na društvenim mrežama, a mnogima je bilo jasno da je među njima bilo i nešto više od prijateljstva, jer je kao opis slike napisala “najviše” i tri srca. Mnogi su zaključili da to znači da Biljana Lukas najviše voli. Bilo je i onih koji su ih hvalili.

  – Vi ste jako simpatičan par – glasio je jedan od komentara, dok su ostali uglavnom ostavili srca i smajliće. U pop krugovima se naširoko šuška da su među njima buknule iskre, ali budući da Aca nije netko tko se hvali i ne voli da mu se piše o djevojkama, vezu drže u tajnosti. To dokazuje i Biljanina izjava kada smo je pozvali da komentira. – Jao, molim te, nemoj to pisati. Družimo se. Njegov sin mora napraviti pjesmu za mene, a to je bio prijateljski poljubac. Lukas je glazbena legenda i zaista ga cijenim i poštujem. Među nama nema ničega. Izašao je u susret mom poslu, i to je sve. Da je bilo nešto više, ja bih prva proglasila sva zvona – rekla je Biljana pomalo zbunjeno.

  LEAVE A REPLY