DJED SE SADA PREVRĆE U GROBU- Ovo je unuk četničkog vojvode, popa Đujića- PONOSAN JE NA SVOJ IZBOR, A NJEGOVE SU FOTOGRAFIJE ZAPANJUJUĆE (FOTO)

  0
  2000

  Svećenik Momčilo Đujić bio je srpski pravoslavni svećenik, ali i “četnički vojvoda” koji je tijekom Drugog svjetskog rata u sjevernoj Dalmaciji i zapadnoj Bosni vodio značajan broj četnika i otvoreno se priklonio njemačkom agresoru, a vrlo često surađivao s ustašama. u zajedničkim akcijama protiv partizana. Đujić je preživio rat, predao se saveznicima, a potom emigrirao u Ameriku. Živio je u Kaliforniji, gdje i danas žive njegova unuka i sin, a Đujićev praunuk Dane vrlo je popularan mladić na društvenim mrežama, a njegove objave, kad su za njih saznale, šokirale su javnost u Srbiji.

  Naime, praunuk vojvode Đujića mladić je koji ne krije da je homoseksualac i ponosno dijeli svoje fotografije na kojima hvali svoj način života, a svakodnevno promovira sebe i homoseksualnu populaciju putem društvenih mreža. Srpska javnost ne može se pomiriti s viđenjem praunuke slavnog četničkog vojvode u takvom izdanju, jer Dane svoju seksualnu orijentaciju promiče na prilično agresivan način i ničega se zbog toga ne srami. Također ima popriličan broj sljedbenika i očito je vrlo popularan u svojoj populaciji.

  Njegova majka, unuka vojvode i svećenika Đujića Rajka Haydena, također je ponosna na svog sina, a sudeći prema objavama na društvenim mrežama, sina podržava u svim njegovim objavama, kao i u njegovom izboru. Mnogi se pitaju što bi rekao njegov pradjed da sve to vidi i doživi kao velikog pravoslavca, a također svećenika i vjernika. Sada se, prema mnogim komentarima na društvenim mrežama, vjerojatno okreće u grobu.

  LEAVE A REPLY