Čukanović se vakcinisao uživo u programu pa uradio test – nakon 3 nedjelje, saznao nešto užasno

  0
  2010

  Kako je postupak cijepljenja u Srbiji započeo prije mjesec dana, brzo su se probili na prvo mjesto u Europi po broju cijepljenih. Sada je cijepljeno gotovo 2 milijuna ljudi, ali cijeli je postupak malo usporen, zbog trenutne situacije s virusom korone i hitnih mjera koje su trenutno na snazi.

  Mnoge su javne osobe cijepljene, dok s druge strane imamo one koji ne vjeruju u cjepivo Atra Zanec. Sve ih je više, neki vjeruju da od toga nema pomoći, dok drugi koji imaju puno više, ne žele u svoje tijelo ubrizgati nešto što ne znaju koji je pravi sastojak istog cjepiva. Jedan od onih koji su cjepivo dobili od poznatih ljudi voditelj je jutarnjeg programa na Prvoj TV.

  Filip Ćukanović primio je kinesko cjepivo uživo u jutarnjem programu prije mjesec dana, a kad su mu napravili test, vidjeli su da u krvi ima povišen broj antitijela, pa je virus korone najvjerojatnije imao čak i bez znajući to. Za srpske medije izjavio je da niti u jednom trenutku nije sumnjao hoće li biti cijepljen ili ne. Jednostavno je to učinio, jer je to nasljeđe 21. stoljeća, i u to nema sumnje.

  Navodi da je glavni razlog cijepljenja uživo pred TV kamerama taj što je želio potaknuti mlade na isto, jer će samo na taj način zaštititi sebe i druge i zaštititi se od opasne kovidne 19.

  LEAVE A REPLY