Cijela Srbija u šoku – lipsala je Sotona i gorjeće u paklu – jadnu Dragicu iz NIša sahranili živu pojavila se i posmrtnica, komšije preblijedile kad su vidjeli

  0
  984

  Negdje prošle godine u isto vrijeme imali smo sličnu priču koja je također došla iz Srbije i koja je jednostavno zaprepastila sve one koji su je tada čitali. U ljeto prošle godine stariji gospodin u okolici Smedereva pozvao je hitnu pomoć po suprugu koja se razboljela. Međutim, kasnili su više od sat vremena i dok su stigli, žena je jednostavno preminula.

  Čovjek se toliko naljutio na zdravstvenu službu da je na smrtnom listu supruge napisao da su oni izravni krivci za smrt njegove supruge, a ova priča nije obišla samo Srbiju, već cijelu regiju. Dragiva Rašić ovih je dana postala hit na društvenim mrežama. Naime, ova starica iz okolice Niša, koja ima već 80 godina, jednog je jutra u svom selu vidjela svoju osmrtnicu s imenom i prezimenom i slikom, a u tekstu je bilo puno pogrdnih riječi i pridjeva.

  Dragica Rašić-Avetinja bio je naslov na njenoj osmrtnici. Dalje je pisalo da će gorjeti u paklu, a tamo ju je čekao Randjel Stanković. Noge su joj definitivno bile odsječene kad je vidjela ovu osmrtnicu na stupu ispred svoje kuće. Susjedi su se začudili kad su je ugledali, kao da je uskrsnula, a zasad još uvijek ne zna tko je od susjeda izgovorio ovu vrlo morbidnu šalu.

  Cijelim slučajem policija se bavila sama, ali do danas još uvijek nije uspjela pronaći osobu koja želi naštetiti vrlo dobroj baki za koju svi ljudi u selu misle da je jako dobra osoba.

  LEAVE A REPLY