Veliki haos na društvenim mrežama zbog Jelene Đoković “Imaš miliona” a ovako se oblačiš? Bruka i sramota na TV-u (foto)

  0
  1492

  Danas se malo dotaknemo Jelene Đoković, koja se u posljednje vrijeme jedva pojavljuje u balkanskim medijima. Sigurno je non-stop s Novakom Đokovićem i ona mu je prva ljubav, a znaju se posljednjih 25 godina. Upoznali su se vrlo rano, još u kadetima, dok je čak i Jelena trenirala, a onda su im se putevi odjednom razišli.

  Jelena je upisala fakultet u Italiji i nisu se vidjeli par godina, a onda su im se putevi ponovno ukrstili, dok je Novak tek počeo igrati seniorske turnire. Od tada se nisu razdvajali, a danas mu je vjerna prijateljica, imaju dvoje djece i ona putuje s njim na 90% turnira širom svijeta. Mnogi su je optuživali prije par godina, kad je Novak ispao iz forme, a mnogi su je krivili što ga je “povukla” u zdravu prehranu u kojoj gotovo da nije bilo mesa.

  Trenutno su u Srbiji, jer je Novak Đoković sa svojim navijačima došao proslaviti 311 tjedana na ATP listi broj 1, a sada je prvi u povijesti po broju tjedana na ATP listi. Dijele ga još 4 Grand Slam-a kako bi pretekao najveće rivale Rogera Federera i Rafaela Nadala. Jelena Đoković iskoristila je priliku da nekoliko puta gostuje na televiziji, gdje je govorila o svojim humanitarnim organizacijama koje se bave pružanjem pomoći djeci.

  Gostovala je na Prvoj TV, a na sebi je imala obične traperice s rupama na koljenima i sasvim običnu majicu. U programu je rekla da unatoč tolikim milijunima ne voli kupovati puno stvari, tako da ima samo par hlača i majicu. Vaša mišljenja o Jeleni Đoković?

  LEAVE A REPLY