Velika Britanija u suzama, ljudi ne vjeruju – krili su 5 dana, na žalost

  0
  2517

  Kraljica Elizabeta zasigurno je sinonim za dugu vladavinu, jer žena koja je na čelu jedne od najjačih država na svijetu više od 40 godina, onda vam je valjda sve jasno. Bilo je dobro poznato da je 80-ih godina prošlog stoljeća Margaret Thatcher imala nadimak “Čelična dama”, ona je ništa u usporedbi s kraljicom Elizabetom, koja jednostavno navija i oblači cijeli otok.

  Učinila je sjajan posao, kraljevstvo za sebe čija se valuta nije mijenjala stoljećima, a porezi i naknade vrlo su visoki ako planirate ovdje živjeti, vrpca s kojom su u konačnici svi zadovoljni. Standard je više nego solidan, pa tko voli neka izvoli. Kraljica Elizabeta malo se povukla u posljednjih godinu dana kad je započela pandemija covid 19, jer je svjesna da, bez obzira na to koliko ulaže u svoje zdravlje, nema šanse da ostane netaknuta.

  Zbog toga većinu slobodnog vremena provodi u zasebnom dijelu palače sa samo 3 sluškinje, koje se jednostavno ne odvajaju od nje, a sve kako ne bi uhvatile virus korone. Međutim, malo se govori o Filipu, koji je njezin suprug, a prema prvim informacijama, on je u bolnici već 3 dana, ali o ovom slučaju nije pisano. Prema otočkim medijima, u ponedjeljak je ispravno radio u svom uredu, da bi u utorak primijetio da ga uopće nema.

  Prema izjavi, on se nalazi u bolnici u Edinburghu zbog teške upale pluća, pa će ondje ostati dok se ne izvrše sve potrebne analize i nalazi. Još nije poznato je li pozitivan za covid 19, ali s obzirom na dob mogao bi biti i opasan.

  LEAVE A REPLY