Srbin težak preko 200 kila obolio od korone – ni vatrogasci ga nisu uspjeli iščupati do bolnice, velika drama – evo koje rješenje su našli

0
992

Kako je u posljednjih godinu dana započela pandemija virusa korone, imali smo priliku vidjeti puno neobičnih i čudnih situacija iz cijelog svijeta. Na tome zasigurno možemo zahvaliti Internetu, koji danas svi imaju na svakom uglu i udaljenom dijelu svijeta. U Srbiji smo imali i puno ozbiljnih, ali i komičnih situacija koje su u vrlo kratkom vremenu postale virusne.

Danas imamo vrlo zanimljivu situaciju koja se dogodila prije samo nekoliko dana u Srbiji i koja je mnogo puta podijeljena na društvenim mrežama. Cijela situacija dogodila se u Nišu u ponedjeljak navečer, kada je jedan pacijent zatražio hitnu pomoć, a kada su došli na mjesto događaja, imao je 200 kilograma. Pokušali su ga prevesti na sve moguće načine, ali jednostavno nisu imali rješenje za ovog vrlo neobičnog pacijenta.

Prvo su shvatili da mu ovaj pacijent, koji ima simptome virusa korone, može pružiti prvu pomoć kod kuće, a zatim su pozvali vatrogasce da ga pokušaju prevesti do hitne pomoći. Međutim, bez obzira kako su se okupili, shvatili su da on uopće ne može ući u Hitnu pomoć, pa su odustali od ove ideje.

Na kraju su, nakon savjetovanja s liječnikom, shvatili da je najbolja opcija ostati u izolaciji kuće i da nema potrebe za prijevozom do bolnice.

LEAVE A REPLY