PROVERITE DA LI IMATE OKO ZA DETALJE: VIDITE LI MAČKU NA OVOJ SLICI I GDE? OVAJ TEST JE ZALUDEO INTERNET

  0
  750

  Danas ćemo se malo opustiti uz lagane teme, kojih u posljednje vrijeme imamo puno na društvenim mrežama i internetskim portalima. Jednostavno je previše priča i tema za ljude koji su povezani s covid 19 i koji jednostavno pršte sa svih strana. Zbog toga se ljudi odlučuju na upitnike, videoigre, kao i ostale zagonetke koje će nas barem na nekoliko trenutaka odvratiti od tmurne svakodnevice.

  Ponekad neki kvizovi i zagonetke postanu toliko popularni da u roku od 24 sata pređu cijeli internet u samo 24 sata. Ono što je zanimljivo za slike s više skrivenih značenja je vrlo važna stvar da skrivaju puno skrivenih detalja koji se ne mogu primijetiti na prvi pogled. Čak i ako imamo vremensko ograničenje za otkrivanje detalja na tim slikama, tada je šarm veći .

  Tada osoba koja otkrije neke detalje zapne, zatim se pozovu ostali članovi obitelji, pa neke sumnje moramo riješiti zajedno. Dakle, danas vam donosimo jednu mozgalicu, a vi je morate riješiti za 30 sekundi. Na ovoj slici gdje imamo žuti automobil, mačka je negdje skrivena, možete li je primijetiti za malo manje vremena od postavljenih 30 sekundi? Ako niste uspjeli, donosimo vam odgovor u nastavku.

  LEAVE A REPLY