Pakao u jutarnjem programu, Palma sav crven uletio u studio i stresao Aleksandru sve u lice – JOvana poblijedila (video)

  0
  2313

  Aleksandar Vučić je i ovog tjedna bio vrlo zauzet, a fokus je svakako na izvanrednom stanju u Srbiji, a time je i pod velikim pritiskom gospodarstvenika koji pucaju zbog odluke da je sve zatvoreno do ponedjeljka. Kao rezultat toga, trenutno najviše gube kafići i restorani, a on je sigurno prisiljen pronaći rješenja kako taj gubitak nadoknaditi.

  Ovih je dana zajedno s ministrom financija Sinišom Malim donio odluku da se što prije pošalje novi paket u iznosu od 48.000 dinara za sve tvrtke koje će se poštovati do kraja ožujka. Unatoč tome, sve opet ovisi o trenutnom broju zaraženih, no kako tvrdi medicinski tim Kriznog stožera Srbije, rezultati broja oboljelih nisu nimalo optimistični.

  S druge strane, Dragan Marinković Palma iznimno cijeni predsjednika Srbije, a među svojim je ljudima više nego omiljen, posebno Jagodinci koji su mu skoro postavili spomenik. Svi znamo o njegovoj bliskoj vezi sa Cecom, koja je bila jako dobra s Arkanom i koja joj je pomogla da podigne svoju djecu na noge. Bio je prisutan u njihovom odgoju, a na internetu uvijek možete vidjeti neka od njegovih gostovanja na televiziji gdje je pokazao svoj šaljivi duh i spremnost na šalu.

  Tako se prije nekoliko jutra pojavio na Happy TV-u, gdje je gost bio popularni Đani. Tada je Palma naredio da se pjeva pjesma o Vučiću, a kad je pjesma započela, Palma je ustao i počeo lijepiti novčanice Đaniju na čelo. Vjerujemo da je i Vučić vidio ovaj video.

  LEAVE A REPLY