Naša poznata pjevačica doživjela infarkt usred emisije, svi u šoku, ova slika nastala pola sata ranije – evo i njenih simptoma

  0
  777

  Vjerujemo da ste neke događaje koji su se događali širom svijeta uživo na televiziji do sada vidjeli mnogo puta do sada. Imali smo situaciju da su se voditelji onesvijestili usred čitanja vijesti ili kad smo imali nestanke struje na nogometnim utakmicama, ali imamo i one situacije koje oku nisu nimalo ugodne.

  Danas vam donosimo priču o jednoj našoj pjevačici IVANI PETERS, koja je gostovala u emisiji prije 6 godina, i kada je tijekom gostovanja pretrpjela srčani udar, a da toga nije bila ni svjesna. Znala je da je stvarno bolesna i da se nešto događa u njenom tijelu, ali jednostavno nije bilo ni u njenom malom mozgu da je samo imala srčani udar. Nije imala zraka, znojila se, ali svejedno nije prekidala emisiju.

  “Što da vam kažem, dogodilo se u trenutku, a kasnije kad sam pogledao svoje make up slike prije same predstave, pa čak i tijekom gostovanja, ništa nije ukazivalo da ću doživjeti srčani udar. Zahvaljujem cijeloj ekipi koja je tako brzo reagirala. Vjerovali ili ne, imao sam samo 40 godina, nisam pušio, bio sam vegan i opet sam imao onu strašnu bol, koju sam ipak uspio preboljeti. ”

  I nakon toga sam se uspio oporaviti, izgledao sam puno bolje nego prije samog srčanog udara. Ivana je nadalje rekla da nakon toga ima posljedicu, ne može se popeti samim stubama, gubio je dah, ali je ipak nastavila sa zdravim načinom života.

  LEAVE A REPLY