KONAČNO SE OGLASILA GRAND PRODUKCIJA! IMAJU SAOPŠTENJE: Evo zašto je VANJA DISKVALIFIKOVANA! Otkrili pravu istinu

0
    624

Povodom diskvalifikacije kandidata Vanje Knezević iz emisije Zvezda Granda, Grand Production objavljuje sljedeću najavu, a mi vam je prenosimo u cijelosti.

– Emisija Zvezda Granda natjecanje je s vjerodostojnošću i besprijekornom reputacijom punih 17 godina, koliko traje – započinje najava i dodaju:

– Sukladno tome, nećemo tolerirati bilo kakve neutemeljene i neistinite napade na Grand produkciju, članove našeg žirija i zavaravanje javnosti. Pravilo koje se strogo pridržavaju svi članovi Grand produkcije i oni koji to žele postati je, između ostalog, da se društvene mreže ne smiju koristiti u svrhu poticanja govora mržnje, nasilja i neprimjerenih komentara koji na bilo koji način ugrožavaju životi naših članova, produkcije, našeg žirija i njihovih obitelji – napominje se u najavi i dodaje da će se toga pridržavati u budućnosti.

– Napominjemo da će u budućnosti svaki kandidat biti automatski diskvalificiran, a koji zbog osobnog nezadovoljstva, opcije “podijeli”, “ponovo objavi” i “retweet”, koristi za poticanje i poticanje bilo koje vrste nasilja, a čiji je cilj ugrožavanje sigurnosti našeg žirija. Na natječaju i u emisiji dopuštene su sve vrste verbalne komunikacije koja služi za prikazivanje kandidata u najboljem svjetlu, a mentori svojom vjerodostojnošću i utjecajem ukazuju na njihovu kvalitetu, odnosno odlučuju proći u sljedeći krug – navodi se u najavi, a također je objašnjeno zašto se sve dogodilo i čijom krivnjom.

– Odluku o diskvalificiranju kandidatkinje Vanje Knezević donijeli smo nakon što je utvrđeno da se oglušila na sve navedeno, te na svojim društvenim mrežama dijelili sadržaje koji također pozivaju na nasilje. Napominjemo da smo ovu odluku donijeli sa žaljenjem, jer smo sigurni da bi u neredovitim krugovima kandidat Knežević pokazao još bolje rezultate – navodi se u priopćenju koje je poslala Grand Production.