KĆERKA VESNE VUKELIĆ VENDI PRAVA JE LJEPOTICA!- Nikada nije voljela moj posao i na sve to gleda sa gađenjem- NIKO NE MOŽE DA POVJERUJE ČIME SE NJENA KĆERKA BAVI

  0
  667

  Poznato je da se mnoga djeca poznatih i javnih osoba, kad odrastu, odluče krenuti stopama svojih poznatih roditelja, a to nekako najviše vrijedi za pjevače i glumce i glumice. Međutim, jedna od njih nije Nikoleta Banjac, koja je kći pjevačice Vesne Vukelić Vendi, za koju kažu da nije baš ponosna na posao koji radi njena majka, te da nikada nije ni sanjala da učini tako nešto.

  Nikoleta inače radi kao teniska sutkinja, ali istodobno je vrlo uspješna studentica Ekonomskog fakulteta i Vendi je vrlo ponosna na to. I sama Vendi otkrila je da njezina kći nikada nije izrazila želju da bude dio domaćeg šou-biznisa te da na svoj posao ne gleda s bilo kakvom simpatijom:

  „Nikad nije željela biti pred kamerama. Ona je vrlo ozbiljna osoba, do te mjere da je preozbiljna. Sadržaj pratim od malena, otkad sam se rodila i za sve to vrijeme nikada nisam došla na ideju da je tjeram na pop glazbu, niti je ona to tražila “, priznala je Vendi u razgovoru s novinarima i ove stvari kada je u pitanju njezina kći:

  “Ona je čovjek koji se bavi znanošću, odlična je učenica, među najboljima, ako ne i najbolja. Uvijek se ispunjavala radom na sebi, učenjem i širenjem vlastitih potencijala. Za mene je ono što radim hobi, razonoda, nešto što nije posebno produktivno, nešto što netko može raditi samo neko vrijeme jer ozbiljni ljudi ne mogu raditi neozbiljne stvari. ”

  LEAVE A REPLY