Jelena Karleuša pobijesnila – traži pomoć od države, čistačice čiste i žive ko lordovi – kad ćemo mi moći pjevati, dosta više

  0
  5037

  Vjerujemo da ste svi upoznati sa situacijom koja je vladala na sceni posljednjih godinu dana, jer zbog virusa korone jednostavno više nema izvedbi. Svatko se snalazi kako zna i umije, uglavnom obiteljske proslave, vjenčanja u manjim selima, ali i kućne zabave i kućni kafići koji su postali popularni u posljednje vrijeme. Dakle, riskiraju više nego što bi trebali.

  To je bilo jako teško za pop umjetnike, jer je vrlo teško naviknuti se na vrlo solidan priljev novca, koji odjednom nestaje, jer nema koncerata. Dovoljno je pročitati izjavu poznatog srpskog pjevača Giannija, koji je rekao da to više nije slučaj, jer on i supruga ne mogu živjeti od 100 eura dnevno, pa samo za 3 stana koja moraju platiti gotovo 20.000 eura kupljena u Beogradu na vodi.

  Pretpostavljam da sada shvaćate koliko im je teško u ovom trenutku, a noge su se, osim Giannija, oglašavale i govorile da je 90.000 dinara od države za njih vrlo malo i da ne mogu pokriti osnovne troškove , a kamoli živjeti pristojan život? Sad se oglasila i Jelena Karleuša koja u posljednjih godinu dana nikada nije bila u medijima na zadanu temu.

  Sada je objavila na Instagramu i pružila podršku kolegama koji su na kreditu i još uvijek imaju obitelji. Kad mogu raditi kao spremačice i konobarice i zarađivati ​​za život, zašto to ne bi mogli raditi i pjevači. Pogledajte i sami što je napisala na Instagramu …

  LEAVE A REPLY