HITNA ODLUKA SAŠE POPOVIĆA NAKON DISKVALIFIKACIJE VANJE KNEŽEVIĆ: Evo šta je jučer uradio – REAKCIJA KOJA SVE GOVORI

  0
  1061

  Glazbena emisija “Zvezde Granda” glavna je tema zbog osamnaestogodišnje Vanje Knežević, koja je diskvalificirana iz daljnjeg natjecanja.

  Natjecateljica Vanja o tome je javno govorila na društvenim mrežama i istaknula da su se o njoj izmišljale razne laži. Sad se na YouTubeu na službenom kanalu pojavio video iz emisije i svi su primijetili jedno. Komentari ispod isječka su onemogućeni.

  Očito je Saša Popović zaključio da ne želi produbljivati ​​jaz koji je stvoren između žirija i natjecatelja.

  “Koliko mi nepravde moraju nanijeti da bi opravdali svoje postupke? Koliko će laži izmisliti o meni? Koliko sam im nebitan, pa nastavljaju pisati o meni. Napišu da sam nešto podržao, odobrio .. . Hajde, molim te, pošalji mi taj komentar, onu priču u kojoj je Vanja Knežević napisala da odobrava taj sadržaj. Napokon taj sadržaj vrije sa svih strana, svi ga mogu vidjeti. I tako, moji “mali ljudi” su se okupili , ujedinjeni, braneći istinu i sada svi vidimo koliko smo veliki. A to, naravno, nekima smeta. A da ne spominjem – boli.

  Istina boli. Neki komentari, koji kažu da sam se namjerno žrtvovao, provjeravaju … Zašto? Zašto? Da, misliš zbog tog psihološkog uznemiravanja, prijetnji, vrijeđanja, osuda … Pa, u pravu si, to izgleda kao žrtva, ali ja sam daleko od toga. Svjesna sam sebe, svojih kvaliteta i sposobnosti “, napisala je Vanja na Instagramu.

  LEAVE A REPLY