BLAGO ONOME KO NJIH OŽENI: Ovo su TRI najbolje SUPRUGE po horoskopu!

  0
  1239

  Popis je zanimljiv, nema na pr. Ribe koje se često proglašavaju najnježnijima i naj * se ženama. Očito se za brak traže druge osobine.

  1. Rak: topli obiteljski tip

  Ženama rođenim u znaku Raka obitelj je uvijek na prvom mjestu – uvijek stavljaju svoje potrebe iza svega ostalog. U srcu je i prava domaćica: kad se uda, što zaista želi, odmah želi proširiti obitelj s djecom i svima sagraditi ugodno i sigurno gnijezdo. Povrh svega, žene rođene u znaku Raka najmanje vjerojatno varaju svoje partnere.

  2. Djevica: menadžer koji ima sve pod kontrolom

  Djevice – zbog perfekcionizma kojem se priklone – u početku je teško ukrotiti. Međutim, nakon što se slome, potpuno se predaju partneru. Iskrenost i jednakost su im važni – ako postoji takav odnos, oni su sretni – a onda to osjeća i njihov partner. Djevice uvijek imaju sve pod kontrolom – svoj vlastiti raspored, raspored svog partnera i cijele obitelji općenito. S njima sve savršeno funkcionira, svi su sretni i zadovoljni.

  3. Lav: odan partner koji se uvijek bori za svog partnera

  Žena rođena u znaku Lava pravi je borac – i to pokazuje u vezi. Pokušava održavati vatru, ali i nježnost. Branit će svog partnera od bilo koga. Uz to, Lavovi su obiteljski tip žene koja više voli imati puno djece oko sebe.

  LEAVE A REPLY