Sramota za pravoslavlje i srpsku crkvu – ovo je Čolino pravo ime, kako te nije stid čovječe?

  0
  2519

  Danas govorimo o Zdravku Čoliću, koji je sigurno obilježio posljednjih 30 godina na balkanskoj sceni, čovjeku koji je svoju karijeru gradio na kvalitetnoj pjesmi, a ne na skandalima i skandalima. Nikada se nije stavio ni na jednu političku stranku, pa je njegov uspjeh još veći. Sam je izgradio ime i brend, što danas puno znači.

  Doslovno su ga voljeli od Vardara do Triglava, a jednostavno nema osobe koja ima bilo kakve primjedbe na ovog sjajnog pjevača. U braku je sa suprugom Aleksandrom od 2002. godine, koja radi kao redovna učiteljica u školi. S njom je imao dvije kćeri, koje su danas odrasle djevojke. Izolirao se od buke i buke, pa živi u predgrađu Beograda u vili koju je platio gotovo 2 milijuna eura.

  Međutim, čak ni njegovi počeci nisu bili, sam Bog zna, sjajni i nevjerojatni. Morate započeti s ne samo dobrom pjesmom i izgledom, već i nekim upečatljivim umjetničkim imenom. Vrlo brzo je shvatio da Nijemci ne mogu izgovoriti Zdravka.

  Zbog toga je objavio 3 pjesme na njemačkom jeziku, a umjetničko ime mu je bilo “Dravko”. Upravo zbog ove odluke, pravoslavci su mu u tom razdoblju zabili nož u nos da je promijenio vjeru, ali u biti to nije učinio, već je samo promijenio ime na papiru. Ovaj put u Njemačku bio je potpuni neuspjeh i on je odmah nastavio karijeru u Jugoslaviji, što je na kraju bio ispravan i ispravan potez.

  LEAVE A REPLY