Ružica Jakšić odlučila Srpkinjama otvoriti oči – ovo je tajna mog savršeno izgleda, ljepotu i dječije lice sam zaradila sa …

  0
  465

  U nastavku današnjeg članka malo se posvećujemo domaćoj pozornici koja je definitivno propala u smislu aktivnosti, a svemu tome možemo “zahvaliti” pandemiji virusa korone koja u posljednjih godinu dana sprječava bilo kakve aktivnosti na koncertima ili bilo kakve druge nastupi poznatih pjevača ne samo u regiji, već i širom svijeta.

  Zato se glazbenici snalaze na razne načine. Neki održe domaće koncerte koji struje kroz njihov kanal You Tube, neki riskiraju i odu na vjenčanja ili male kućne kafiće, pa rade štandove i zarađuju vrlo solidan novac. Imamo i primjere poput Marije Šerifović, koja je karijeru započela kao influencer i može se reći da od ovog posla zarađuje vrlo solidan novac. Ceca i Jelena Karleuša, kao i Dara Bubamara rade svoj posao putem Instagrama.

  Prije nekoliko dana izašao je cjenik i kako ga možete lijepo zaraditi ako imate puno sljedbenika. Za reklamu koju rade na svom profilu naplaćuju do 5.000 eura, dok je cijena jedne priče 1.500 eura. Danas govorimo o staroj školi, Ružici Jakšić, koja svojim nastupima uvijek voli zaintrigirati javnost. Žena koja je ušla u deseto desetljeće svog života još uvijek je uredno našminkana, dobro se drži, a njezine godine mogu se primijetiti samo na njenom licu, što je s jedne strane normalno.

  Ponaša se kao djevojčica, jer se tako osjeća, a svako jutro kad ustane umiva se domaćim kiselim mlijekom za koje kaže da joj pomlađuje kožu. Ovaj bih recept preporučio svim damama koje imaju problema s kožom.

  LEAVE A REPLY