POZNATA PEVAČICA DOŽIVELA NAJVEĆI BLAM U ŽIVOTU: “Prevario me sa NJIM!” Kad vidite sa kime, neće vam biti dobro! (FOTO)

0
1543

Mira Škorić jedna je od poznatih folk pjevačica na ovim prostorima, žena koja je imala sjajnu karijeru, ali čini se da nije služila u ljubavi. Naime, iako je oduvijek sanjala pravog muškarca, činilo joj se da je upravo to pronašla prije nekoliko godina s Nijemcem. Zgodan, šarmantan, poslovni čovjek. Mnogi nisu mogli ni vjerovati da je Mira pronašla upravo takvu. Nije voljela puno o njemu razgovarati u javnosti, jer nije htjela sve unaprijed pokvariti, ali išli su vrlo sporo.

Miri se, kako kaže, bilo super s njim, sve je krenulo spontano i krenulo u ozbiljnijem smjeru. Posebno ju je obradovalo kad je predložio zamjenu ključeva apartmana nakon zaruka jer će ih definitivno uskoro uzeti. Sve je prošlo tako glatko i lijepo, a onda je Mira imala nekoliko slobodnih dana, pa je željela iznenaditi svog zaručnika. Spremila se i otišla u Berlin, misleći da uvijek može ući u stan, čak i ako njega nema. Međutim, bio je itekako tamo, a kad je Mira ugledala prizor, odsjekle su joj se noge. Svog budućeg supruga vidjela je u krevetu s nekim mlađim frajerom. Samo je bacila prsten, zalupila vratima i pokušala se što dalje udaljiti od svega.

Iako dugo nije imala snage o tome razgovarati, mediji su je na kraju nagovorili da pristane razgovarati o tome kako se isto ne bi dogodilo i drugima. Rekla je da se osjeća jadno i poniženo kao nikada prije i da još uvijek ne može vjerovati da se tako nešto dogodilo

LEAVE A REPLY