Porodica Ražnatović prije plastičara – svi znamo za Bogdanu i Anastasiju, ali Ceca? Kakav je nos imala, dobro se i udala

  0
  455

  U današnje vrijeme, ako na sebi niste operirani i dio ste estrade, onda s vama definitivno nešto nije u redu. Zanimljivo je da su čak i oni stariji pjevači koji imaju više od 60 godina, ali i oni podlegli trendu, učinili nešto svojim licem ili tijelom. Razlog tome zasigurno su cijene koje su naglo pale u posljednjih 10 godina.

  Zato danas prosječna osoba, s nešto većom plaćom, može udobno raditi usne ili grudi, a da to zapravo ne osjeća na svojim primanjima. Na sceni imamo slučajeve ljudi koji su se totalno upropastili s korekcijama, pa danas ne liče ni na što poput Dare Bubamare, koja je totalni debakl bez foto dućana i šminke. Pitanje je samo kako odlazi u trgovinu, ako uopće?

  Danas, kao što možete vidjeti iz naslova, govorimo o klanu Ražnatović, koji su također vrlo veliki ljubitelji plastične kirurgije. Polazimo od Bogdane, koja je nova torta u obitelji, jer se prije 2 godine udala za Veljka i učinila je puno na svom licu, što se moglo učiniti, a relativno je mlada osoba. Anastasia, Cecina kći također je ljubitelj plastične kirurgije i sve nade polaže u liječnike plastike iz Beograda koji su prilično promijenili njezin osobni opis.

  I na kraju, najstarija i žena koja je započela s plastičnim korekcijama 90-ih, Ceca Ražnatović, koja je najviše radila na nosu, zubima, usnama i prsima. Ne može reći da je posjetila puno liječnika, ali dovoljno je pogledati njezine slike sredinom 80-ih i sve će vam biti jasno.

  LEAVE A REPLY