Popularni Baja krije ženu kao zmija noge – evo je – rodila mu dvoje djece, na sve strane kipi, svi je znate

  0
  1937

  U današnje vrijeme na domaćoj sceni jednostavno možemo vidjeti sve i svašta što se tiče ljubavnih parova. Vrlo je rijedak primjer da imamo lijepe brakove koji traju više od 20 godina, poput Topalka i njegove supruge Vesne s kojom također ima lijepu kćer. Puno je više slučajeva kada su se njih dvoje vjenčali čisto pro forma i jednostavno su vjenčani samo zbog djece.

  Primjerice, Duško Tošić i Jelena Karleuša najbolji su primjer svega ovoga. Nije poznato tko koga vara, a oni su i dalje preko 15 godina u bračnoj zajednici. Međutim, s druge strane, imamo i brakove o kojima se uopće ne govori puno, a koji su sasvim dobri i čak su uzorni, a suprug i supruga vole se i poštuju, a da to ne pokazuju javno i na društvenim mrežama.

  To su možda najbolji brakovi, a Nedeljko Bajić Baja vrlo je uspješan pjevač, koji je na sceni više od 20 godina, i koji je apsolutni miljenik svih žena, jer zaista izgleda sjajno za svoje godine. Javnost je sigurno zainteresirana, posebno žene, tko je njegova supruga s kojom se apsolutno nikada ne pojavljuje u javnosti? Oženjen je lijepom plavušom, koja se pojavila u njegovom videu “mokra do kože”, zove se Sanja, a zatim je između njih dvoje jednostavno izbila strast.

  Izlazili su samo nekoliko puta i nakon samo nekoliko mjeseci oženio ju je. Danas imaju dvoje djece, a ona uopće ne voli biti u medijima. Bavi se modnim kreacijama, a ima i svoj vlastiti svijet u kojem joj je Nedeljko Bajić Baja najveća podrška u svakom mogućem smislu.

  LEAVE A REPLY