MIS JUGOSLAVIJE ZARAĐIVALA DNEVNO 3.000 DOLARA, BILA JE SAN SVAKOG MUŠKARCA: Jedna greška ju je SKUPO KOŠTALA!

  0
  1333

  Bernarda Marovt proglašena je najljepšom Miss Jugoslavije koju je ikad imala u nekoliko anketa. Bio je predodređen za uspjeh – godišnji kalendar za 1982. godinu časopisa “Start”, koji je u socijalizmu zamijenio “Playboya”, zbog Bernardinih slika u to vrijeme prodanih čak 350.000 primjeraka.

  Nakon nekog vremena postala je i Miss “Penthousea”, prije nego što se odlučila okušati na izboru za Miss svijeta. Na izborima u Zagrebu, koji su održani 1982. godine, Bernarda je izabrana za Miss Jugoslavije. Međutim, u konkurenciji za najljepšu ženu svijeta u Londonu diskreditirana je zbog golišavih fotografija koje su objavljene u “Startu”. No, proglašena je top modelom u Europi i top modelom u Italiji, a na vrhuncu karijere zarađivala je i do tri tisuće dolara dnevno, što je zaista ogroman novac.

  Danas ima 58 godina, no unatoč tome što se približila šestom desetljeću, i dalje radi kao model i snima reklame. Već duže vrijeme organizira međunarodno natjecanje foto modela u Sloveniji, a otvorila je i školu modelarstva za mlade. Često je sudionica u organizaciji modnih revija i događaja. Živi na relaciji Slovenija-Italija, a u Milanu ima modnu agenciju.

  Nije tajna da su mnogi muškarci u Jugoslaviji uzdahnuli za njom, a neki kažu da je bila najbolja od svih djevojaka iz SFRJ koja je unovčila titulu, jer je postala jedno od najpoznatijih odijela osamdesetih. Može se reći da je tijekom života uspjela zaraditi veliku svotu novca, ali naravno da je sve to zasluženo, a sve je postigla svojom ljepotom i vitkom linijom.

  LEAVE A REPLY