MEGAN U ZAGRLJAJU VLADE DIVCA?! Nikom ništa nije jasno, POJAVILE SE I SLIKE! (FOTO)

  0
  1144

  Prije bogate karijere, Megan je imala sreću upoznati velik broj poznatih osoba, uključujući našeg košarkaša. Na fotografiji se vidi 12-godišnja Megan odjevena u navijačicu i pozira s Divcem koji je u to vrijeme igrao za LA Lakers. Zbog očeva posla, Megan je odrasla okružena poznatim ljudima iz estrade, a na snimanju serije “Oženjeni .. S djecom” upoznala je jednog od najuspješnijih košarkaša na planeti.

  Meghan je vojvotkinja od Sussexa koja je rođena u američkom gradu Los Angelesu 4. kolovoza 1981. godine, a bivša je američka glumica i supruga princa Harryja, vojvode od Sussexa. Članica je britanske kraljevske obitelji kao supruga mlađeg sina nasljednika krune.Rođena je u obitelji oca Thomasa Marklea koji je bio televizijski direktor fotografije i majke Dorije Ragland koja je bila društvena radnik i instruktor joge. Njezin prvi suprug bio je glumac i producent Trevor Engelson. Njih dvoje vjenčali su se 2011. godine. Njihov brak trajao je do 2013. godine. kada su se Meghan i princ Harry razveli zaruke objavljene 2017. godine, nakon čega se preselila u London i gdje je odustala od glume. Vjenčanje novog kraljevskog para održat će se 19. svibnja 2018. u Windsoru.

  Prvi sin vojvode i vojvotkinje, Archie Mountbatten-Windsor, rođen je 6. svibnja 2019. Početkom 2020. godine Meghan i Harry objavili su da žele napustiti položaje članova kraljevske obitelji, a njihova je odluka stupila na snagu u proljeće iste godine. Meghan je rođena u Los Angelesu, a tamo je završila na sjeverozapadu, udajom za princa Harryja postala je vojvotkinjom od Sussexa.

  LEAVE A REPLY