HIT U SLAGALICI – NIKAD BESNIJA TAKMIČARKA: Prevrtala očima, odmahivala rukom… Svi pričaju o njoj! (VIDEO)

  0
  391

  TV Slagalica zabavan je i poučan kviz koji se emitira na Radioteleviziji Srbije koji okuplja cijelu obitelj. Za razliku od mnogih drugih kvizova, u ovom kvizu novac nije na prvom mjestu, već znanje. Ovaj je kviz dizajnirao Nikola Nešković i nazvao ga je “Glazbena slagalica”. Vrlo značajan doprinos tijekom pripreme kviza dali su članovi Enigmatičnog društva „Dr. Đorđe Natošević “iz Sombora Tomislav Munišić i Željko Dimović. Prva emisija emitirana je 22. studenog. 1993., a vođa u to vrijeme bio je Ivan Bauer. Ubrzo nakon toga, “Muzička slagalica” promijenila je ime u “TV Slagalica” i postala ne samo najgledaniji kviz, već i najgledanija emisija na svim srpskim televizijama. Slagalica se emitira i danas i još je uvijek popularna kao nekada.

  “TV Slagalica” prikazuje se na Prvom programu RTS-a tijekom cijelog tjedna od 19 sati, a svaka emisija traje dvadesetak minuta. Trenutačne voditeljice su Marija Veljković-Milovanović i Kristina Radenković, a supervizorica Milka Canić.

  Emitiran je velik broj emisija i normalno je da smo mogli gledati različite ljude. Posljednja emisija kviza već je tijekom projekcije posjetila sve društvene mreže. Sve je to zbog natjecateljice Katarine, čije su reakcije na društvenim mrežama postale veliki hit. Studenti su se borili za plasman u četvrtfinale, a Marko, koji je bio plavi natjecatelj, imao je uvjerljivo vodstvo. Na kraju je uvjerljivu pobjedu odnijela plava natjecateljica koja je imala 303 boda, dok je Katarina imala 117. Na njenom izrazu lica vidjelo se koliko je nezadovoljna.

  “Mislim da je moglo biti i bolje, ali što učiniti”, rekla je Katarina.

  LEAVE A REPLY