HARISOVA ŽENA POKAZALA ČIME RASPOLAŽE: Od prizora zastaje dah, OGROMNA JE I RASKOŠNA! (FOTO)

  0
  973

  Supruga Harisa Džinovića, Melina, govorila je iz luksuzne vile na Senjaku, koju su ona i suprug gradili pune dvije godine, i uspjeli privući veliku pažnju medija. Ovaj modni dizajner rekao je da je kuća ispala ljepša nego što su se nadali.

  Mediji su od naše kuće stvorili “želju za životom”, naravno da je sve to gorko, teško i veselo, kuća je prekrasna, ispalo je bolje nego što smo se nadali, zaista smo imali najbolje suradnike. Harry nije pravio probleme, nismo bili arhitekti da bismo pročitali crtež, pratili smo 3D za koji smo mislili da bi mogao tako ispasti uživo, ali ispalo je još bolje. Projekt je trajao oko dvije godine “, rekla je Melina.

  Također je rekla da ona i njezina obitelj prolaze kroz period pandemije, bez obzira jesu li bili depresivni zbog cijele situacije u svijetu i zato što nisu mogli raditi svoj posao.

  “Niti najmanje nismo depresivni, niti smo sada, niti ćemo biti.” Važno je da smo zdravi, pomalo smo tužni jer nemamo posao kao prije, ali otvorile su mi se nove stvari, druženje s prijateljima, odmor s posla, društvene mreže, jedino što mi stvarno nedostaje putuje “- rekla je Melina.

  Ispod teksta možete pogledati i slike vile Harrisa i njegove supruge, prije nego što radovi završe. Prema slikama se može reći da je vila prelijepa i da je u nju sigurno uloženo puno novca. A da su njih dvoje zadovoljni, vidi se iz izjava koje je dala Melina.

  LEAVE A REPLY